Kurzusok

Egy coaching folyamat nálam általában 6 ülést tesz ki, amely során az általam kidolgozott Emotional Mindfulness Coaching (Érzelmi Jelenlét Coaching) módszer lépésein vezetem végig az ügyfeleimet. Teszem ezt azért is, mert az a tapasztalatom, hogy nem elegendő a kognitív tudatosságunkat fejleszteni, vagyis úgymond csak agyban dolgozni ahhoz, hogy valódi változást érjünk el, hanem kapcsolódni szükséges az érzéseinkhez, a testünkhöz, és a lelkünkhöz.

Az "Érzelmi jelenlét - Hogyan változtass berögzült rossz szokásaidon" című kurzusomon végigvezetlek a módszer alapjain és különböző gyakorlatokkal segítelek annak elsajátításában. Megtanulhatod, hogyan működik az elménk, hogyan működünk mi magunk, és miért elképesztően fontos mind a kognitív, mind az érzelmi tudatosságunk erősítése.

Másik "Hagyd már végre békén önmagad! - Alakítsd át belső monológod, hogy önmagad támogatójává válj!" című kurzusom pedig kifejezetten a belső monológra fókuszál, annak átalakítására nyújt a mindennapokban is könnyen bevethető technikákat.

Az érzelmi jelenlét - Emotinal Mindfulness - egy olyan általam kidolgozott coaching szemléletű módszer, amely fúziója két már létező és jól működő eszköztárnak (Emotional Intelligence coaching modell; mindfulness - tudatos jelenlét), annyi különbséggel, hogy a megfigyelés tárgya a gondolatainkon túl kiterjed, és elsődlegesen a bennünk zajló...