Fejlődés

2021.03.02

Egyszer egy nagyon színvonalas rendezvényre voltam hivatalos, ahol lehetőségem adódott egy rövidke bemutatkozásra. Mivel nem vagyok híve az önfényezésnek, és sales-es vénával sem vagyok megáldva, pár bevezető mondat után a címben szereplő kérdést tettem fel a nagyérdeműnek: "Szerintetek mi kell a fejlődéshez?"

Szerencsére igen jó hallgatóság gyűlt össze, szóval záporoztak a válaszok: idő, tanulás, sok pofára esés, kitartás... stb.

Örültem nagyon, mert ismét megmutatta magát a coach szakma szépsége, miszerint ahány ember, annyi válasz, és minden válasz helyénvaló, igaz és a maga nemében tökéletes.

Hiszem, hogy mindenkiben ott van a kulcs a saját élete jobbá tételére.

Hiszek az ügyfeleimben, hogy nincs szükségük mások által leírt, az unásig ismételt konzum megoldásokra, hiszen a legjobban a saját életükről ők tudnak nyilatkozni, és fejlődési mechanizmusaikról csak nekik van joguk dönteni.

Erről szól a coaching: a felelősségben tartásról, és az ügyfélbe vetett végtelen hitről, bizalomról, hogy igenis képes a változásra.

Ha Te is kedvet kaptál kilógni a sorból, és felfedezni a saját magad által hozott döntések nagyszerűségét, amelyek egy számodra kiemelkedő élethez vezetnek, keress bátran, én minden igyekezetemmel azon leszek, hogy kihozzam belőled a legjobbat!!!!

Tárd fel a világodat!